Szkolenie - Podstawy Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP wg ISO 22000:2005

KONTAKT

Katowice - Dodane przez TQM Training & Consulting Polska sp. z o.o. (firma) -

Szkolenie - Podstawy Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP wg ISO 22000:2005

Pełna treść ogłoszenia Szkolenie - Podstawy Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP wg ISO 22000:2005

Przedmiot szkolenia:

Przedmiotem szkolenia jest dostarczenie niezbędnej wiedzy z zakresu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP wg ISO 22000:2005. Szkolenie wprowadza i przygotowuje do właściwego szkolenia na audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2005.



Grupa docelowa:

Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób chcących zapoznać się z wymaganiami normy ISO 22000 i przygotowują się do szkolenia właściwego na audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem wg ISO 22000:2005.



Program szkolenia:



I Wprowadzenie.



II Podstawowe pojęcia, terminy i definicje systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności, HACCP.



III Podstawy funkcjonowania HACCP jako systemu zarządzania.



IV Omówienie normy i wymagań systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000.



V Podstawowe zasady dokumentowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.



VI Dokumentowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.



VII Rodzaje dokumentów i ich charakterystyka.



VIII Wdrażanie i funkcjonowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.



IX Korzyści z wdrożenia i certyfikowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.



X Ocena, metody utrzymania i doskonalenia systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności.



Czas trwania szkolenia: 1 dzień



Metodyka szkolenia - Stosowane techniki i narzędzia szkoleniowe

wykład,
ćwiczenia (praca w podgrupach, burza Mózgów dyskusja, prezentacje),
studium przypadku (case studies) - analiza rzeczywistych zdarzeń w rzeczywistych przedsiębiorstwach


Korzyści ze szkolenia:

zdobycie praktycznej wiedzy i kwalifikacji do wdrażania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2005
poznanie dobrej praktyki" w zakresie wdrażania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2005.


Cena szkolenia obejmuje:

udział w szkoleniu,
profesjonalne materiały szkoleniowe,
zestaw gadżetów firmowych,
przerwy kawowe, lunch,
certyfikat (w języku polskim i angielskim),
pomoc w rezerwacji hotelu,
możliwość konsultacji po szkoleniu z trenerem.


Terminy i miejsca szkoleń:

25.02.2014 Katowice
22.05.2014 Poznań
14.07.2014 Warszawa
13.08.2014 Rzeszów
16.10.2014 Bielsko

Mapa KatowiceProfil założony około 3 lata temu

Zapytaj o ogłoszenie - Szkolenie - Podstawy Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP wg ISO 22000:2005 ,790 zł


Polecane, ciekawe strony z Katowic. Prowadzisz serwis o Katowicach lub zwiazany z Katowice - zostan partnerem dodaj swoje logo

Zobacz stronę Zespół AdamsBand  !Zobacz stronę Lotnisko Katowice-Pyrzowice !Zobacz stronę Bliżej Katowic !

© Udana Transakcja - Zanim rozpoczniesz korzystanie z tablicy bezpłatnych ogłoszeń Katowice Info zapoznaj się z regulaminem i polityką prywatności

Zobacz inne darmowe ogłoszenia w okolicy Katowic: Chorzów ogłoszenia - Sosnowiec darmowe ogłoszenia - Będzin ogłoszenia bezpłatne - Bytom ogłoszenia - Tychy sprzedam

Wersja strony: Klasyczna | Mobilna

Na górę strony
[x] Akceptuję

Strona internetowa Katowice Info wykorzystuje pliki cookie zapisywane w pamięci przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje dostępne są tutaj